Kotisiivousta Keuruulla 35 €/tunti.

14 €/tunti kotitalousvähennyksen jälkeen.

Säännöllistä kotisiivousta

Siivoamme ammattitaidolla ja huolellisesti. Tuomme kotiisi raikkautta ja puhtautta, jotta sinä voit keskittyä elämän tärkeisiin asioihin.

Kotisiivous 35 €/tunti. Kotitalousvähennyksen jälkeen 14 €/tunti. 

 

Palveluseteli

Aamusta Iltaan Palvelut Oy on Keuruun Kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja.

Palvelusetelillä Keuruun kaupunki sitoutuu maksamaan palvelujen esim. kotihoidon käyttäjän kaupungin hyväksymältä palvelujentuottajalta hankkimat palvelut kaupungin päätöksellä asetettuun setelin arvoon asti.

Palvelusetelin myöntämisestä päättää kotipalvelun ohjaaja. Lisää tietoa palvelusetelistä www.keuruu.fi sivuilta tai kotipalveluohjaajilta. Voit myös kysyä meiltä, me neuvomme mielellämme.

Kotitalousvähennys

Aamusta Iltaan Palvelut Oy:n kotihoitopalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Neuvomme ja opastamme asiakkaitamme kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

Lisää tietoa: www.veronmaksajat.fi/kotitalousvahennys.

”Lähdemme asiakkaan luota vasta, kun olemme kysyneet, onko kaikki hyvin” – Aamusta Iltaan Palvelut oy sai uudet yrittäjät

Keuruulaisessa kotihoitoa ja hoivapalveluja tuottavassa Aamusta Iltaan Palvelut oy:ssä on vaihtunut yrittäjät. Yrityksen perustaneet Sari ja Jukka Lappi myivät yhtiön osakkeet Kristiina ja Thomas Nickelille, jotka aloittivat uusina yrittäjinä 4. tammikuuta..

Lue juttu Suur-Keuruusta.

 

Kuva: Markku Piilemä